joi, 9 iunie 2011

Ca de cand...

nu ne-am "vazut",
Multe...a trebuit sa fac!!!:)
Chiar de 1 Iunie am fost cu mic cu mare...trupa Keknefelejcs sa sustinem un spectacol,la marginea Crisului Negru,intr-o terasa ,convoiului de temerari din Ungaria si Romania,care duc la bun sfarsit un traseu pe apa,mergand cu barcile pe cursul Crisului Negru.Pentru cei mici(16 la numar) a fost ca un cadou...:)o excursie bine meritata pentru intregul efort depus sambata de sambata,iar pentru cei mai mari...un mod de a face o reprezentare in care sa ne prezentam dansurile invatate.Nu a fost usor,mai ales ca in timp ce micutii evoluau pe scena ,cei mari isi schimbau rapid imbracamintea pentru urmatorul dans.Aplauzele si aprecierile celor da fata au demonstrat inca o data ca nu muncim degeaba:).

Saptamana s-a incheiat cu o cura de...sapa prin gradina de la Remetea...utilul si placutul au facut casa buna:).

Luni am fost la cumparaturi.Pare un lucru banal,dar pentru noi urmeaza hopul cel "mijlociu":)...examenul de admitere la liceu,dar pana la examen avem si banchet,asa ca am pus in aplicare strategia "costumul", la care s-au adunat camasa,cravata ,pantofi.:)E amuzant pentru mine ca si parinte sa-mi vad feciorul la "patru ace".Am terminat si cumparaturile,unde am tinut cont de preferintele absolventului...culoare vernil la camasa,cravata subtire neagra,iar la pantofi a fost destul de evaziv..."oricum ii port numai la banchet!",asa ca s-a hotarat repede...negri,comozi si frumosi:).
Acasa am ajuns repede la concluzia ca nu stiu sa fac nod la cravata,dar am fost salvata de...youtube,unde am invatat rapid cel mai elegant nod de cravata!:)
Marti...sedinta cu parintii...director,diriginta,gid de inscriere,intrebari,raspunsuri....toate in modul cel mai frumos...majoritatea s-au inscris la acelasi liceu,la acelasi profil...filo,ca doar din clasa a-V-a,asta si-au dorit.Ramane de vazut dupa examen cati raman colegi mai departe. Stau sa ma gandesc ca Teddy are colegi inca de la gradinita,adica sunt in aceeasi clasa de la 3 ani,si poate si-n urmatorii 4 ,si,nu pot sa spun decat ca deja o sa petreaca o viata impreuna.Chiar se inteleg tare bine,baieti si fete(3+3=6 pe acelasi drum).

Azi am fost la festivitatea de incheiere a unui ciclu.Emotiile isi facusera loc in sufletul absolventilor,parintilor,profesorilor.Doamna diriginta,avea emotii mai mairi decat elevii,dar numai pentru simplul motiv ca s-a legat intre ea si copiii nostri o punte sufleteasca extraordinara.Toti o iubesc pe Doamna diriginta!Florile si diplomele au incheiat aceasta frumoasa zi.Ieri seara ii faceam lui Teddy buchetele de flori pe care le-a dat profesoarelor preferate...engleza,romana,istorie,franceza,informatica...Au fost buchete superbe,care au tras atentia fetelor.Am legat laolalta,flori,respect,admiratie si emotii...

Maine pregatim banchetul!Pana seara,impreuna cu o mamica(cofetareasa clasei si casei:)) va trebui sa terminam tortul ales de copii,tort de fructe,dar are niste modele pe care le voi picta ...Apoi seara sunt unul dintre parintii organizatori si "pazitori" :),asa ca mult mai am de lucru!

Printre toate aceste trebusoare,pregatesc serbarea de sfarsit de an,excursia la Pestera Ursilor(o splendoare de pestera),precum si o iesire cu trupa de dans in Ungaria,aproape de granita cu Austria,intr-un orasel unde,la sfarsitul lunii va trebui sa dam spectacole deoarece acolo e Carnaval,asa ca manifestarile artistice se tin lant.

Poate ca toate aceste randuri motiveaza oarecum absenta mea de atata timp de pe langa voi,dar tot atat de putin timp voi avea si in urmatoarele saptamani,din pacate...

Si pentru ca e inca 09.06,iar in familia noastra evenimentele se tin lant,nu pot decat sa-i mai spun inca o data LA MULTI ANI!Sorinului meu drag:)...

24 de comentarii:

  1. Doamne, ce m-ai emoționat, Angi!
    Urmărindu-te, mi-am recitit în gând drumurile!
    Ce bine că există blogul!
    Ce bine că există aparatul-foto!
    Ai grijă de fiecare clipă! N-o lăsa în voia ei, adună în vorbe/gânduri/imagini farmecul trăirii alături de puștiul tău!
    Vreme trece, vreme vine!

    Altfel mă bucur mult pentru voi. Ai grijă de el, la banchet, copiii nu mai țin seama că este seară/cald/rece..trebuie să-și conserve energia pentru examenul care urmează.
    Mult noroc vă doresc și toate gândurile mele bune, într-un buchet uriaș cu flori de câmp!
    La mine înfloresc albăstrelele macii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes la examene!

    Va tin si eu pumnii si stiu ca va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani lui Sorin, îi spun si aici.:)
    Cât despre Teddy să aibă un banchet pe care să şi-l amintească cu drag.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes la examene si distractie placuta la banchet!
    Am spus-o si nu ma voi satura sa o repet: ai toata admiratia mea!!!
    Daca toti din invatamant in pofida salariilor mici si a piedicilor de tot felul ar avea macar jumatate din dragostea ta pentru meseria, pe care o faci si macar jumatate din daruirea ta sunt sigura ca lucrurile ar merge de minune.
    Inca o data mult succes sau bafta (ca cica asa se zice :)!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. la multi ani Sorin!
    Doamne cate activitati :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :)
    Sarut'mana, Angi!
    ... ca de cand pe'aci nu am mai trecut, multe s-au tot petrecut!
    :))
    LA MULTI ANI cu fericire, bucurie si mult asanatate!
    Las la portita...
    o gradina japoneza!

    RăspundețiȘtergere
  7. Angi, vad ca esti foarte, foarte ocupata. Atat de multe evenimente intr-un timp relativ scurt... Distractie placuta la banchet, bafta la examene, bafta la serbare, bafta la spectacole, distractie placuta in excursie (intr-adevar frumoasa Pestera Ursilor) si nu in ultimul rand "La multi ani, Sorin!". Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Incarcat program!!!
    La multi ani Sorine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot intr-o "zdroaba", Angi! Spor la treaba, sa iesiti cu bine la final de an scolar, succes cu admiterea si...ganduri bune tuturor!
    Era sa uit: VACANTA PLACUTA!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Totul e bine cand se termina cu bine,Gina!Acum am adunat o gramada de imagini,ganduri emotii alaturi de feciorul meu,colegii lui de clasa,diriginta,profesori parinti.Au trecut bine peste"hopul" banchetului comportandu-se ca niste adevarati adolescenti.Au dansat pana la epuizare,dar au si plans alaturi de doamna diriginta sau unul in bratele altuia....mai ales fetele,baietii au plans asa...cateodata:).
    Acum putem sa ne gandim la ziua de luni,cand vom avea prima zi de examen.Am emotii,dar altfel decat cele pe care le aveam cand am dat eu zecile de examene...
    Chiar e minunata aceasta lume,chiar de e virtuala,dar leaga atatea lucruri comune.
    O saptamana linistita!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim,Irina M,de gandurile tale bune,de pumnii stransi si de incredere!
    E bine sa ai atatia pumni stransi intr-o lume atat de ciudata!
    Si eu sunt sigura ca va fi bine!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Multam Steluta!:)
    Chiar au avut un banchet plin de clipe frumoase!Au fost niste copii frumosi,plini de viata si"dresati ":) bine de doamna diriginta!O sa aiba de ce-si aduce aminte cu mult drag!Au dansat alaturi elevi si profesori avand toti zambetul pe buze,chiar de pasii nu erau tocmai cei mai reusiti:).

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa fie!Catrinel...asa se zice:)cand cineva iti ureaza bafta.
    Multumesc si de aprecieri;),iar placerea e a mea ,deoarece din clasa a II-a vroiam sa ajung invatatoate.Tati toto timpul ma tachina zicandu-mi ca de aia vreau eu sa fiu inv. ca-mi plac vacantele:).Pentru mine nici vacantele nu sunt plictisitoare,tot timpul am ceva de facut cu elevii mei sau cu trupa de dans....tabere,spectacole,excursii...

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim,Sophie!
    Si cate mai urmeaza de acum incolo;)...

    RăspundețiȘtergere
  15. andreiraduM,cum ar trece viata daca n-am face din ea un mod placut(chiar daca de multe ori mult prea plin) de a trai?
    Trebuie sa lasam ceva in urma noastra.

    RăspundețiȘtergere
  16. Angi,bunica ne spunea odata"Copii mici,griji marunte;copii mari..."Asa ca tine si tu minte!:)Atat e usor cat sunt mici,ca apoi iti incarca programul de nu te vezi:).

    RăspundețiȘtergere
  17. A fost,Rory, mai mult decat interesant,chiar a fost extraordinar.
    Multumesc de vizita!

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca ziua e mai lunga ,parca incap mai multe in program,Marcu:).
    Multumim de urari!

    RăspundețiȘtergere
  19. Stiu Carmen ca si tu te scalzi in asemenea ape:),de sfarsit de an scolar,numai ca noi avem si admitere.Multumim de gandurile bune!
    VACANTA PLACUTA!si tie ca o meriti din plin.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cred ca acum cand scriu sunteti in mari emotii, va tin pumnii, doamne ajuta!

    O sa te astept, stiu ca vei reveni pe blog dupa ce evenimentele se vor fi terminat cu bine - nu ma indoiesc ca asa va fi! Abia astept sa povestesti de la granita cu Austria, (ce m-as mai teleporta si eu pe-acolo putin!)
    Succes in toate!

    RăspundețiȘtergere
  21. Vai cat de multe evenimente, dar zau ca astea sunt cele mai frumoase clipe, iar amintirile vor ramane in permanenta alaturi de voi. Spor la treaba in continuare si bafta multa la examene!

    RăspundețiȘtergere
  22. Emotiile sunt la cote maxime(cel putin la mine:)),ca scolarul se tine tare pe pozitii,LeP.
    Am sa incerc sa retin cat mai multe imagini,fapte si oameni de pe acolo si-i aduc aici in lumea noastra.Sigur o sa avem clipe de neuitat.Daca te poti teleporta,eu te astept cu mare drag!:)
    Multumim de toate gandurile bune!

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt sigura,Irina,ca nu se vor uita niciodata,iar pentru Tudorul meu urmeaza ,binenteles dupa ce ia examenul;),cei mai frumosi ani,anii de liceu.

    RăspundețiȘtergere