marți, 21 februarie 2012

Optimus Prime








Este eroul preferat al baietilor mei.Anul acesta Mark si-a dorit un tort cu acest personaj,dar cel mai mult si-a dorit sa picteze pe tortul lui.Dorinta lui e lege,asa ca ne-am apucat de treaba.O prietena buna,experta in prajituri a facut tot ce se numeste tort,apoi,noi cei mai mici am facut design-ul.George e prietenul cel mai bun a lui Mark,asa ca n-a putut sta deoparte.S-au suflecat si s-au apucat de lucru.
Pe o coala de martipan pregatit acasa de Flori,l-am desenat pe Optimus,l-am conturat,apoi am dat pensulele pe mainile baietilor si uite ce a iesit...

11 comentarii:

  1. adevărată operă de artă
    dulce:)
    tare-i frumos
    să-l mîncaţi sănătoşi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am mancat deja:)),dar nu eu ci restul invitatilor.
      A trebuit sa las fata lui Optimus ultima bucata,dar deja si ea e gata:).

      Ștergere
  2. Ce idee grozava sa isi picteze propriul tort! I-a iesit minunat. Si lui Andrei ii place acest personaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost de-a dreptul o incantare pentru Mark,Catrinel.
      Si George abia asteapta sa-si picteze propriul tort:).
      Tot pe Optimus il vrea,dar sa aiba alta pozitie.

      Ștergere
  3. uau ceidee buna! de unde aveti chestiile de pictat? si noi vrem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietena mea,care mai face torturi la comanda,si-i ies atat de bune ca te lingi pe degete:),s-a tot gandit cum sa iasa clientul mai ieftin cu tortul fara sa cumpere folia aceea desenata ce pe la noi e cam 30 de lei,aproape cat pretul tortului,asa ca si-a cumparat coloranti alimentari,pensule si impreuna ornam torturile copiilor cu tot felul de personaje din desene.Fiecare clientel vine cu doleanta lui,iar noi o ducem la indeplinire.

      Ștergere
  4. Multa sanatate si fericire ii doresc, vad ca dorintele i se implinesc:). Foarte frumos, copii mei sa picteze prajiturile iar eu sa... combin culorile prin mestecare:). M-am uitat pe blog la Incertitudini, sa sti ca si sotia mea e unguroaica, tot reformata. Imi pare rau pentru ea ca m-a ales pe mine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce nu face un parinte pentru copilul lui,Robert,iar daca dorintele sunt atat de constructive cum sa nu se implineasca?:)
    Ideea e ca tot ei au combinat culorile cu aromele tortului:) si tare mult le-a placut,si una si alta:)).
    Stie unguroaica ta reformata de ce te-a ales taman pe tine:))si asta si spre norocul tau:).

    RăspundețiȘtergere
  6. Cer mii de scuze pentru calitatea imaginilor,dar nu puteam sa pierd un asa moment numai ca mi s-a stricat aparatul foto si telefonul lui Teddy, care e ceva mai performant nu era disponibil.:))

    Momentul evaluarii a fost pe masura asteptarilor.
    Copiii din clasa,ca acolo ne sarbatorim zilele de nastere sau onomasticile,au stat in jurul tortului cam 10 minute sa-l analizeze in detaliu:),abia apoi am cantat "La multi ani!" si am taiat frumusetea de robot bucata cu bucata.:)

    RăspundețiȘtergere