sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Harnicie


Inainte de Craciun am participat cu copiii de scoala la Festivalul de colinde,Oradea.Am luat premiul I cu colindele noastre ,dar ne-am imbogatit sufletul cu multe alte colinde minunate,participand 33 de scoli din judet.Toata ziua ne-am petrecut ziua printre oameni frumosi.
La un stand un grup de tineri vindeau figurine de gips facute de ei pentru un scop caritabil.Pretul era accesibil,iar banii erau adunati pentru un coleg bolnav ce necesita un tratament costisitor. Am cumparat si eu o plasuta de figurine,iar in vacanta de iarna,Mark si prietenii lui au avut de lucru.Iata ce a iesit din hanicutele manute..Fiecare prieten si-a dus acasa lucrarile facute si si le-au pus in bradut.Am mai dat si cadouri,iar cele care au ramas acasa le-am pus in bradutul nostru.
Admirati-le si voi!




preferatul lui Mark.:)


Sa aveti o  duminica frumoasa!

14 comentarii:

  1. V-au arătat și la Tv cu o secvență din festival, în fața Teatrului Regina Maria. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceia erau alti colindatori.:)
      Prin fata Teatrului am defilat doar intr-o parada a costumelor populare, colindele, caprita,strigaturile fiind deliciul oradenilor.Am primit si colacei ca doar tot drumul,de la Magazinul Crisul pana la Palatul Vulturul Negru gurita nu le-a mai tacut.:) Apoi am fost condusi la Era Ehopping unde s- a tinut Festivalul.

      Ștergere
    2. Cam 1,3 km sunt de la magazin și până la Vulturul Negru, aflat la 100 de m de Biserica cu Lună...

      Ștergere
    3. :))Adica ne-ai pandit ca ...ursul.

      Ștergere
  2. Sunt chiar frumoase figurinele, si e de admirat fapta lor. Felicitari pentru premiu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au fost tare dragi si tinerii si figurinele.Nu numai eu am cumparat ci si copiii din clasa,asa ca s-au adunat cativa banuti si de la noi.:)
      Tare ne-am bucurat si noi de reusita,nu de alta ,dar am fost cei mai mici colindatori si concurenta a fost pe cinste.:)

      Ștergere
  3. ce poti sa spui mai frumos despre sarbatorile de Craciu?! ce satisfactie mai mare poate aduce Craciunul daca nu acestea de a ajuta oamenii mai putin norocosi, de a-ti oferii ajutorul în activitati caritabile, de a pregati serbarea impreuna cu familia si de a impodobi bradul?! Ma bucur mult pentru voi, familie frumoasa! pup
    weekend minunat sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa simt si eu ca intru in spiritul sarbatorilor,apoi ma apuc sa umplu oalele cu bunatati,care se topesc repede, repede.:)) Baietii mei au tot timpul "ajutoare" cand e vorba de bunatati.:)
      Pupici si duminica frumoasa!

      Ștergere
  4. figurinele sunt simpatice si gestul facut de copii este acela care reprezinta cu adevarat spiritul acestei Sarbatori...
    sa stii Angi, chiar daca nu te cunosc, admir mult determinarea si implicarea ta in aceste intamplari deosebite alaturi de acesti copii pe care ii formezi atat frumos - responsabil pentru viitorul lor si nu doar al lor...
    ca sa nu mai amintesc de dulceata aia grozava pe care doar tu stii sa o pregatesti :)) (asta e doar o gluma, fiind iarna mi-ama mintit de dulceata ta).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))Dupa toate cate ai spus chiar trebuie sa-ti trimit un borcan de dulceata.
      Pupici!

      Ștergere
  5. Figurinele de colorat mereu au fost si atractia alor mei. :) Inca o data felicitari copiilor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va trebui sa vad unde gasesc si eu niste sabloane sa ma apuc sa fac si eu,ca prea stau departe de Oradea sa pot cumpara cand am nevoie.
      :)Le-ai dat jos de pe pereti?
      Multam!

      Ștergere
  6. foarte frumos! asta este spiritul sarbatorilor de iarna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa reusesc sa molipsesc pe multi cu acest "spirit".:))

      Ștergere