miercuri, 19 ianuarie 2011

Au crescut!

De azi sunt mamica a doi baieti mari!:))
Ce lucru maret!:)
Ma distrez de una singura.Cel mare,Tudor,vorbeste cu varul Codrin la telefon despre fel si fel de "chestii",iar cel mic,Mark, si-a gasit o noua preocupare:isi scrie un jurnal.S-a ascuns sub pat,ca sa nu-l vada nimeni :):) ,iar acum isi povesteste marea aventura...azi, s-a luat la lupte cu un coleg care radea de altul mai mic,care plangea.I-am despartit repede,dar pentru Mark a ramas acest moment ca un fapt maret.Musai scris in jurnal!
Oare aventurierul Tarzan ii da idei?

12 comentarii:

  1. Doamne cât sunt de dragalasi! savureaza vremea, ca trece cât ai clipi! Clipppp si îi vezi la balul majoratului! De aici... nu-ti mai apartin.Se reîntorc mai târziu, dupa ce au capatat ceva experienta de viata - pe propria piele, nu sub aripa ocrotitoare a mamei...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))Sigur că-i dă! Ai uitat cum transformam crengile salciei plângătoare în liane???:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu m-a ajutat,Carmen,sa pot fi alaturi de baietii mei aproape tot timpul,asa ca savurez cat pot de mult.Toate trec asa de repede!Cel mare se uita dupa fete,cel mic e inca tot dupa mine:).Mai e un pic si raman doar amintiri cu si despre copii mici.
    Astept sa-i vad si cum vor deveni mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu,Steluta,cum as putea uita!:))
    In Mark,si-a facut de mult aparitia legea junglei ,numai ca azi s-a dovedit personajul principal:).

    RăspundețiȘtergere
  5. am urmarit cu gura cascata dansurile! uau!

    RăspundețiȘtergere
  6. Angi,
    Este minunat!
    Bucură-te de fiecare clipă cu ei, dar păstrează și o mici distanță, nu citi în jurnal.Ți-o spun din experiență.Am „comis delictul„ ăsta, într-o seară, când întârziase și nu știam de unde să-l iau- vorbesc de cel mic.Era în clasa a X-a.N-a uitat..peste două săptămâni va face treizeci de ani!//
    Bucur-te!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt,Judy,tare mandra de baietii mei,chiar daca mai avem si momente in care trebuie sa cobor "armata din pod":).Fiind mai mult eu cu ei sunt si cea buna si cea rea.E grea meseria asta de parinte,dar are mii de satisfactii

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand ma gandesc,Ralus, ca cel mare e in clasa aVIII-a si deja e mai inalt decat mine cu un cap,iar cand vorbeste are un timbru de barbat adevarat,imi dau seama ca in curand si cel mic ma intrece in inaltime.
    Asta si vreau sa vad,sa traiesc sa-i pot iubi si sa ma pot minuna de ei cat mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si cand te gandesti ca aceste dansuri sunt realizate doar din pasiune.Suntem amatori,dar ne place sa dansam indiferent de varsta.
    Vezi asta fac eu in timpul meu liber...dans.Ei sunt trupa cea mare care au la activ 5 dansuri din zone diferite(Romania si Ungaria),iar acum e pe rol dansul 6.Mai am o trupa de pitici,de la 4 ani la clasa a VI-a,unde pe langa multe,multe jocuri,incet, incet punem la punct si primii pasi in dans,iar acolo unde sunt invatatoare,de un an ma ocup de copiii de la scoala si de fostii elevi de dansuri populare bihorene.
    Am ce lucra si in vacante

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti multumesc de sfat,Gina si o sa-l iau in considerare cat mai serios.Nu sunt curioasa din fire ,asa ca am rabdare sa se destainuli atunci cand simt ca e necesar(mai zic si eu unele lucruri mai ales lui Teddy,care are deja si alte preocuperi...:)fetele).Mark e prea mic inca si toate trairile lui imi sunt tare cunoscute,e o carte deschisa deocamdata.Ma gandeam ca intamplarea de la scoala precum si discutiile de acasa l-au determinat sa inceapa un jurnal,mai ales ca acum citeste Tarzan,de unde s-a si inspirat cu jurnalul...
    Sunt sigura ca n-a uitat feciorul tau,dar o sa te inteleaga doar cand va trece si el prin grijile ce le are un parinte,iar atunci va zambi.
    Ii spun de pe acum :La multi ani!,dar si tie alaturi de el/ei

    RăspundețiȘtergere