marți, 18 ianuarie 2011

Cine a mai vazut asa ceva?!

Am crezut ca ziua se sambata o sa ma delectez putin prin lumea mea.N-a fost sa fie:(.Am avut ghinion!Nu stiam de ce IAR,a nu stiu cata oara,mi-a picat net-ul.Culmea era ca nici telefonul fix nu mai functiona de vineri dimineata.Am crezut ca e o defectiune.Da de unde! Am aflat mai tarziu ca s-a furat cablul.Am ramas fara cuvinte.Sa furi cablul de pe stalp si sa traiesti apoi linistit.Asta e prea de tot.Cum pot exista asemenea indivizi in jurul nostru?Cum ii mai rabda societatea? sunt intrebari care nu cred ca au vreun raspuns.
Unii fura,altii platesc!
unii muncesc ,altii au bani!
Cam asta e societatea in care traim!

10 comentarii:

  1. Rău, din ce în ce mai rău!
    Nu știi , Angi, că în primăvară, niște ticăloși au furat bucăți dintr-o cale ferată?
    Trăim vremuri grele..

    RăspundețiȘtergere
  2. NU! asa ceva nu am mai auzit! unde traim?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uf,eram f.ofensata!
    Parca toate-s cu susul in jos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Păi cum să simţi altfel că trăiesti, angi?

    RăspundețiȘtergere
  5. din pacate, ceea ce ti s-a intamplat nu este apogeul nesimtirii si al tupeului; lucrez in sistemul energetic si ne confruntam din ce in ce mai des cu furturi masive de conductoare, ancore la stalpi de inalta tensiune, elemente din stalpi, etc; cel putin in cazul nostru au o "scuza" in sensul ca se aleg cu cantitati mari de fier si pe care le valorifica; nu inteleg insa ce au avut cu cablul acela de net pentru ca nu cred ca s-au ales cu bani de mai mult de doua beri; asadar, adaug la nesimtire si multa prostie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mai auzit pe la televizor,Gina ,una /alta,dar pe la noi nu s-a intamplat asa ceva,asa ca nu puteam sa ma gandesc cum de am ajuns in halul asta de disperati.
    Sunt tare dezamagita de specia asta a noastr:(.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eram linistita,Carmen,ca traiesc in vest(cel putin in vestul Romaniei),dar vad ca nu mai inseamna mare lucru .A ajuns pana aici nesimtirea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa am simtit si eu,Mariana!Ma gandeam ca toate valorile dispar iar prostia se ridica la suprafata!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai lasa ,Steluta,ca traiam bine inainte,iar tu ai si facut haz de necazul meu.Sincer ,cand vorbeam cu tine si tu radeai, am vazut si eu partea comica a faptului.De!Traim in tara tuturor posibilitatilor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu care credeam ca ardelenii sunt mai altfel,Dane.Suntem toti o apa si-un pamant!
    Chiar la prostia omeneasca ma gandeam si eu.Pentru ce sa furi un cablu care nu-ti aduce mai nimic,in schimb altora le pagubeste traiul?

    RăspundețiȘtergere