miercuri, 30 octombrie 2013

Miercurea fara cuvinte...Struguri

Ma bucur ca am ajuns din nou in grupul vostru!
Carmen are grija mare sa fim impreuna.
 
 
 
 

8 comentarii:

  1. draga mea, ma bucur ca ai ajuns la întalnirea de miercuri, asta inseamna pentru mine ca esti bine, si tu si Teddy. Asta este cel mai important!
    Bucurati-va de toamna asta frumoasa! sunteti o familie tare frumoasa! va îmbratisez :-*
    Strugurii... sunt sigura ca sunt dulci si aromati. Frumos mai stau aici in soare, multumesc ca ni i-ai aratat! happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma simt mai bine acum cand puiul meu e mult mai bine.Putem sa ne bucuram impreuna de frumosul de langa noi,dar in acelasi timp si de oameni ca si tine,ca si cei pe careii aduni in jurul tau.

      Acesti sruguri erau preferatii bunicii,nu sunt de soi,dar au oaroma si un buchet deosebit,pe langa minunata lor culoare.
      Bunica ii lasa in gradina aproape pana de Craciun,acestia rezistand la frig,apoi ne aducea in poala ciorchinii cu parfum de toamna.
      Pupici!

      Ștergere
  2. Mă bucur nespus de mult că te-ai întors cu bine!!!
    Și eu vreau struguri:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. As intinde mana dupa ei, dar imi aduc aminte ca e doar o poza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place culoarea lor, asa, rozalie. Am avut candva ceva asemanator doar ca bobul era sub forma ovala...foarte parfumati, cu pielea groasa. Sigur nu-s la fel dar culoarea seamana mult.
    Inca mai avem si noi o bolta cu struguri...dar la bruma deasa n-au sa reziste. Trebuie sa-i cam culegem...desi, i-as tine asa, de frumosi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai mei ar mai ramane,dar nu ne prea induram sa-i lasam asa...nemancati.:)

    RăspundețiȘtergere