duminică, 17 august 2014

Am...

o problema!
Nu stiu sa fac mancare putina!:))
Cui ii e foame sa treaca pe la mine.Mai am gombot cu prune din belsug!!:))

                                                                sursa imagine

10 comentarii:

  1. wow...exact la galuste cu prume ma gândeam astazi! ce minunatieeeeeeee.... ah, imi vine sa musc din monitor :)))
    te pup draga mea. Multumesc pentru invitatie ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de bine arata! Imi plac atat de mult galustele cu prune! Cred ca vin pe la tine! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si gustoase si aspectoase si pentru ca am facut mai multe,vecinii mei au gustat cu adevarat din ele.:)
      Ei chiar au venit sau am trimis eu cate un bol la ei.:))

      Ștergere
  3. vai vai vai vai....ce sa-ti zic eu tie Angi? ce?
    noroc ca am niste prune in frigider...off si iar offf :))
    pup un om bun! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pireu am avut in frigider.Prunele le-am cules din gradina,:))
      Pupici!

      Ștergere
  4. Atunci vin și eu......la cum arată trebuie să fie foarte delicioase! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum se fac, n-am mancat niciodata, dar ce bine arata , n-as refuza o asemenea delicatesa! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu necesita prea multa indemanare acest fel minunat de mancare.Daca te uiti pe net la retete poti sa-ti alegi una,toate sunt bune.
      Eu fac reteta de acasa si asta cand imi ramane pireu neconsumat,(si chef de joaca,dar daca-i si Mark pe acasa treaba merge rapid) adaug 2-3 oua,faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat moale,il framant cat de cat,il intind cat de subtire,tapetand cu faina dupa nevoie sa nu se lipeasca,apoi il tai cu pintenul si in fiecare patratel pun un sfert de prunamdaca e mare,pe care am imbaiat-o cu zahar vanilat si scortisoara.Modelea mingiute si cant toate sunt gata pun apa cu sare la fiert intr-o oala mai incapatoare,Cand apa clocoteste adaug gombotiimii misc putin cu lingura de lemn sa nu se prinda de fundul oalei.Stiu ca sunt fierti cand se ridica la suprafata apei.Ii scot cu o paleta,ii pun sub un jet de apa recemii las putin la scurs,apoi ii dau prin pesmetul preperat...putin ulei la incins,pun pesmet,las putin la rumenit si gata,ii scot din pesmet,si se pot servi adaugand pe ei zahar,marmelada de prune,scortisoara,dupa pofta inimii.
      Asa-i ca nu-i greu?!:))

      Ștergere