joi, 11 februarie 2010

Ad-hoc

"Adunarile Ad-hoc a berbecilor nostri....Astazi la ora 12:30 toti parlamentari romani s-au adunat in"curca"(pardon vream sa zic)curtea parlamentului ca sa faca o revolta impotriva lui Base.Emil Boc nu a venit azi cu jeepu-l lui de 150.000 euro,ci a venit cu tancul puscasilor marini(pe care nu ii avem).
Se pare ca Base si cu Boculetz s-au certat din cauza unui milkshake . Super Base nu se lasa mai prejos:a luat machine-gunu-l si a inceput sa traga dupa "rate",de fapt,dupa tavarasii ramani care il inconjurau cu uralele mult dorite.:)))))))))))))Doar Base se credea un fel de Jean-Claude-Van Damme,trantindu-i pe toti la vatra.
Dupa...................prea mult timp a intervenit si Jandarmeria,care a calmat "le spirite" care au ramas in aer."


Acesta este controversatul articol pentru ...imaginarul ziar...creat ieri,drept tema(+) la romana.De fapt indicatia de munca suna asa:Redactati textul unui articol de ziar de 10-15 randuri despre un eveniment de actualitate,care sa aiba titlul unul din cliseele internationale mentionate in exercitiul anterior.Tudor a ales...Ad hoc...si asta a gandit,simtit el despre lumea politica romaneasca.(acasa nu prea vorbim politia deci totul e de la el...cetire) Cu acceptul lui am publicat "articolul".
Pareri....

4 comentarii:

  1. Apai eu as citi un astfel de ziar, e haios.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, Lord,si de cate ori are de creat ceva zice..."Ziarist ma fac!",....si pe mine ma cam ....ingrozeste:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. De imaginatie nu duce lipsa,elite, numai ca trebuie ...canalizata!:))

    RăspundețiȘtergere