joi, 6 mai 2010

Reclama sau nu,Asta-i intrebarea!

Niciodata nu mi-am imaginat ca o sa fiu atat de blanda ,chiar ingaduitoare cu subiectul pe care vreau sa-l "tratez",dar tinand cont ca tara noastra draga si scumpa ne ofera atatea... posibilitati de a face infarct ,datorita hotararii minunatului nostru conducator,cu privire la reabilitarea bugetului statului....-:( pe buzunarele noastre, ajung la concluzia ca romanul nu va muri de aceasta boala, orice i-ai spune orice i-ai face...
Citeam deunazi ca...BEREA TINE LA DISTANTA BOLILE DE INIMA...Ei! Ce ziceti???? Mai moare romanasul nostru fiindca ii crapa inima?NUUUUU!O sa traiasca vesnic, fiinca el stie ce stie!!!Da-i cu berea...de cum se ivesc zorile ,pana la lasatul serii...
Si uite,ce-am aflat eu,care n-am consumat niciodata aceasta licoare facatoare de minuni,despre BERE,de la niste specialisti englezi...
Fara sa dau denumiri pompoase aflati ca berea aeste ECHILIBRUL,fiind foarte bogata in vitaminele de tip B...B2,B6,B9,B12...astfel aceste vitamine sunt responsabile cu mentinerea normala a nivelului homocisternei sangvine,substanta cunoscuta(de specialisti,desigur:))pentru efectelebeneficein afectiunile cardiovasculare.
Mai mult, berea este benefica si pentru sanatatea sistemului osos(siliciu provenit din orz,principalul ingredient al berii,intareste oasele si previne osteoporoza...berea neagra fiind cea mai buna aici:))
Nu sunt sigura ca am convins pe cineva sa mearga cu prietenii la o bericica si s-o consume moderat:)),dar eu sunt sigura ca o sa stau doar cu prietenii ,uitandu-ma la ei cum consuma(moderat:))berea si gandindu-ma la efectele benefice si nu la ...ce ma gandeam eu pana acum:))...

18 comentarii:

  1. exista si efecte negative ale consumului de bere...vorba piticului meu, chiar ieri: tati nu mai manca atat, ca ajungi ca un balon d'ala mare ce zboara foarte sus; cam acelasi efect l-ar avea si berea; nu stiu cat de bine ti-ai ales momentul pentru a ne incuraja sa consumam bere; istoricele si maretele masuri anticriza anuntate chiar ieri o sa dea un gust cam amar berii

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmmm, degeaba!;) Nu m-ai convins.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Angi, ai un blog dragut, felicitari.

    PS
    Lucrezi in invatamant?
    PPS.
    Te-am pus la mine in blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intervin offtopic, insa nu am gasit o adresa de contact: Sunt Mihaela Butnaru, de la bookblog.ro, poti afla mai multe despre mine de acolo sau de pe blogul personal. Momentan lucrez la un studiu despre comunicarea pe bloguri si am nevoie sa imi raspunzi la 16 intrebari despre blogging. Daca te intereseaza sa participi la acest studiu, trimite-mi un e-mail la adresa mihaela.butnaru[at]gmail.com si iti voi da toate detaliile. Participind poti cistiga, prin tragere la sorti, un premiu surpriza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Angi, cred ca este vorba de berea adevarata, ma intelegi, asa-i?
    Si chiar daca asa ar fi, mie nu-mi place. De dragul cuiva, daca insista , pot inghiti, dar placere in asta nu gasesc.

    O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca si copilul ti-a spus aceste vorbe,apai ia-o mai incet cu mancatul sa nu ajungi "balon",desi ar fi in avantajul tau:)...ai depune un efort minim sa ajungi sus,sus de tot pe crestele pe care te cateri:)))Mai greu ar fi coborasul!
    Ai dreptate,Dan,in curand nici bere nu vom putea cumpara:((

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu ,Steluta,numai ca nu stiam decat de efectele negative ale berii si nu intelegeam placerea altora de a o bea in cantitati industriale.
    Sigur "acestia" nu stiu si nu-i intereseaza ce am scris eu aici!:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Multam de incurajare,turisticus!

    Da.Sunt dascal.

    Te-am descoperit abia ieri si-mi place idee pe care ai abordat-o .Asa mai calatoresc si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Intru si eu in "joc",Mihaela,numai ca sfarsitul acesta de saptamana e foarte incarcat.Nu sunt acasa,iar daca luni nu e prea tarziu,atunci poti trimite...intrebarile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa e ,Gina!Despre berea adevarata e vorba,ca studiul a fost facut de niste specialisti englezi.Sigur pretul face diferenta!
    Nici eu nu as putea zice ce gust are berea,stiu doar ca e amara,dar celor carora totusi le place acest gust sunt convinsa ca le face bine.Sorin al meu mai bea din cand in cand bere,dar cu masura:)
    Practic am citit doua lucruri si le-am unit intr-un comentariu.

    Un sfarsit de saptamana,asa pe placul tau sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai mai.....ce pacat ca la mine in familie nimeni nu bea bere :).Ce lipsiti de vitamina B suntem(prefer)!!!
    Sa ai un week end spumos!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Of..ce curaj pe tine sa recunosti public ca esti dascal acu cind toti portocalii zic ca dascalii si doctorii au subminat economia :(..:))

    Mie mi-a recomandat doctorul sa beau bere contra pietrelor la rinichi, cam 1 litru odata pe saptamina..i-am zis ca eu nu consum alcool si mi-a zis ca sa consum bere fara alcool ca e la fel de benefica..ba chiar mai benefica..asa ca obisnuiesc ca in fiecare simbata sa beau 2 cutii de Bergenbier fara alcool si de 2 ani nu am mai facut nici o piatra la rinichi..timp de 3 ani am facut in fiecare an :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum m-am lamurit :)) Deci de asta nu fac barbatii osteoproza si noi da ...........

    RăspundețiȘtergere
  14. Am avut,judy,un weekend tare spumos,dar la propriu.Si acum simt oboseala acestei sambete si duminici.Cad o sa primesc imagini,voi lamuri "spuma" saptamanii.
    Voi daca nu traiti aici ,nici nu aveti nevoie de B(ere),ca n-o sa faceti infarct la auzul prostiilor debitate de "sus pusii "nostri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai ce sa-i fac,Ninule,daca m-au obligat sa termin si o facultate ca sa ajung un biet dascal.Toata munca mea de 20 de ani se duce pe apa sambetei ,daca taie si spanzura dupa bunul lor plac prin salarii...

    Sincer si Sorin ,al meu,si-a eliminat niste pietricele de la rinichi dupa o cura cu bere...:)in limitele bunului simt:))),dar eu prefer sa-i fierb ceai din cozi de cirese:)))...tot naturist e!

    RăspundețiȘtergere
  16. Asa e,Miki, dar nu ne lasa pe noi guvernantii sa traim in...excese!:))Totul pe ratie,ca in vremurile abia apuse....

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ,Victoria, ca ai tras cea mai clara concluzie....:))))

    RăspundețiȘtergere