joi, 19 mai 2011

100

E un numar rotund de persoane care s-au lipit de locsorul meu virtual.
Nu m-am gandit ,atunci cand am inceput,ca vor fi atatea persoane interesate de lucrusoarele prezente in viata mea, intr-un an si jumatate.Sunt bloguri mult mai vizitate,mult mai interesante,dar acest locsor al meu,unde pot sa impart bucuriile,munca,nemultumirile marunte(cele mari raman pentru mine),cu atateia oameni pe care practic nici nu-i cunosc in realitate,dar simt ca-i cunosc din modul in care vorbesc,reactioneaza si isi conduc poveste ,asa cum cred ei ca-i mai bine,este o fereastra catre lumea care vrea sa ma vada,chiar daca nu ma cunoaste.Imi place sa cunosc oameni,sa cunosc locuri,fapte,ganduri,...
De multe ori am sentimentul ca din cei100,cu multi chiar m-as intelege bine si in lumea reala.Unii chiar imi seamana,sau le seaman eu altora:).
De multe ori bucuriile voastre sunt cunoscute si de familia mea,vorbim despre voi ca si de niste cunoscuti sau chiar prieteni,asteptand postarile voastre ca pe o parte din viata noastra.Ce a mai facut?... ce a mai citit?...ce a mai vazut?...pe unde a mai umblat?...

14 comentarii:

  1. Personal și eu găsesc aici lucruri foarte interesante.Îmi face plăcere să vin de fiecare dată.Bine și frumos e ceea ce faci aici pe blogul tău.Succes mai departe și sunt convins că numărul celor adunați în jurul tău va crește mereu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarut mâna Angi !
    Felicitări ! Mă simt bine aici la tine . Simt o famile o mare familie şi trec adesea ca în vizită la un prieten drag . Mulţumesc pentru acest sentiment !

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, Angi. Multi inainte. Desi am timpul foarte limitat, aproape zilnic te citesc. Multumim. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oamenii se lipesc de suflete ...nu de randuri!
    Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari! sigur vor fi mult mai multi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari, Angi!:) La cat mai multi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pune numărul 100 să scrie ceva...

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti spun felicitari! De obicei persoanele care raman pe un blog, raman tocmai pentru ca simt ca au ceva in comun cu persoana care scrie. Este, oarecum, ca si in viata - cine se aseamana se aduna :)
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. FELICITARI! PENTRU PRIMII 100 EU SUNT PRIMA DIN URMATOAREA SUTA

    RăspundețiȘtergere
  10. la mai ,mare, la mai multi!
    si sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc celor 13 din 100:),care au trecut pe aici si se simt bine pe la mine,chiar daca in ultimul timp "viata deasa" de acasa m-a cam privat sa fiu si eu alaturi de voi.
    Chiar imi lipsesc clipele petrecute alaturi de voi:)!

    RăspundețiȘtergere