duminică, 7 august 2016

Bucurie

Azi am primit în dar o păpușă.pardon, 5 păpuși.😃 Deși am depășit de mult vârsta păpușilor,totuși acest cadou m-a încântat nespus de mult. Cum să nu mă bucur că am ales să fiu dascălul care a rămas în sufletul elevilor săi.

6 comentarii:

 1. Ce frumos!!
  Angi, ești o fericită!

  M-am întrebat, adesea, de ce nu intuiesc cei de lângă noi, indiferent cine sunt ei, că, în sufletul fiecărei femei, rămâne fetița iubitoare de păpuși..
  Am primit, în viața asta, tot felul de daruri, chiar și jucării, niciodată o păpușă...
  http://incertitudini2008.blogspot.ro/2011/01/limpede.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu,Gina, daca ma gandec maibine prima papusa am primit-o de la parinti cand am implinit 9 ani,o mai am si acum pe frumoasa bruneta cu ochi albastri-Andreea, apoi cei doi "papusoi" primiti de la Sorin:)),II am si azi si cresc vazand cu ochii si-mi doresc sa-i vad fericiti mereu ,si iata cele 5 mititele primite de la frumoasa mea Nadia,deci in total...8 papusi.:))
   Pupici!

   Ai si tu "papusoii" tai.:))

   Ștergere
 2. Imi plac tare mult papusile Matrioska!
  Dar si mai mult imi place ca esti unul dintre dascalii ce au ramas in amintirea elevilor. Mie imi sunt si azi in suflet educatoarea de la gradinita, profa de franceza de la gradinita si profa de franceza din cls a V-a. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E un sentiment extraordinar sa stii ca ocupi o mica articica in sufletul celor care ,candva le-ai fost ca o a doua mama.
   Oricum ,in sufletul meu se aduna atatea generatii cu o gramada de amintiri...
   Seara frumoasa!

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Da de unde!
   Mi-a fost imposibil sa le impac,asa ca le-am pozat impreuna ,renuntand ele,de buna voie, la un spatiu mai larg...:))

   Ștergere