luni, 6 august 2012

"Tatal si feciorii"






Zilele trecute ma mandream cu fetele mele.Azi e randul feciorilor.
Desi,acasa am doi baieti,in deplasari am cel putin 6.:))
Misi,mezinul trupei,abia a terminat clasa aV-a,dar incearca sa tina pasul cu cei mari,chiar daca de multe ori gandul lui e la joaca de alaturi:)).
Bandika,a crescut printre noi.Trece deja in clasa aVIII-a.Cand ma uit ca e deja umar la umar cu cei mari nu-mi vine sa cred,iar cand danseaza,partenera lui,desi trece intr-aXII-a,e mai mica decat el.:)
Ervin,un fecior tare cuminte,dar ambitios.A terminat anul I la o sectie de inginerie mecanica.cat era licean participa la olimpiade pe tara pe sectia lui urcand chiar printre cei mai buni.
Zoli,a terminat anul II la Silvicultura.E foarte talentat ,avand dansul in picioare.E unul dintre solistii trupei.:) 
Teddy,feciorul meu propriu si personal:),e mereu cu zambetul pe buze,dar si mereu intre fete.E mare deja si el terminand clasa a IX-a.:)Are un rol important in consolidarea ansamblului.
Lipseste Laci,care tocmai isi dadea examenul de bac:).Pe langa faptul ca-i place sa danseze,e si un fundas de incredere intr-o echipa de fotbal,dar cel mai mult iubeste caii.vrea sa aiba propria hergelie.Are deja  10 cai.
Si poza de grup,care da si numele postarii.Tatal si feciorii intr-o mica discutie inainte de reprezentatie,ca doar baietii duc greul dansului.:)Aici e si Sorin,jumatatea mea,omul care are puterea de a dansa alaturi de toti feciorii lui,iar apoi sa puna la punct si toate problemele tehnice ale ansamblului.Ne-am impartit munca.Eu lucrez pe partea cu pregatirea scenica(repetitii,tabere,educatie:)),el ne tine in viata ocupandu-se de partea economica(bani,relatii,costume:)).

8 comentarii:

  1. Sunteți nemaipomeniți!
    Să fiți fericiți !
    Îmbrățișări, Angi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ,Gina!
      Acum suntem intr-o mica vacanta.De saptamana urmatoare incepem din nou pregatirile.Vom avea de organizat "Zilele Satului Remetea".Acolo,in fata parintilor,prietenilor,cunoscutilor,invitatilor,artistilor vom avea de prezentat,alaturi de trupa mica un program care sa demonstreze ca n-a trecut degeaba anul.In fiecare an prezentam alt spectacol.
      Noapte buna!

      Ștergere
  2. Minunate fotografii, minunaţi copii! Sunt aşa frumoşi cu toţii:fete şi băieţi.
    Te pup cu drag!
    Sper că Stela este şi ea bine căci nu mai ştiu nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steluta e bine,numai ca din lipsa de timp a renuntat la blog.
      :)Imi vine sa zambesc cand ma gandesc ca inca de cand eram mici,ea ca sora mai mare,incepea un lucru,ma atragea si pe mine in el,ea renunta iar eu trebuia sa-l continui,ba chiar sa-l si termin.

      Sincer,ea e criticul meu cel mai important in tot ceea ce fac.

      De data asta am avut prilejul sa primesc niste fotografii reusite cu fetele si baietii mei,asa ca am putut sa le transmit mai departe.Prietenul,prin intermediul caruia am ajuns la acel festival si care ne-a gazduit pe toti in casuta lui de vacanta,situata la 9 km de Graz,intr-o padure,ne-a facut si acete superbe fotografii.
      Pupici si tie!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Cand am de unde alege,de ce nu?:))
      Ironie sau nu,in 22 de ani de cariera,clasele mele erau dominate de baieti,chiar in ultimii 2 ani am avut doar baieti in clasa:)),acasa am numai baieti:),asa ca incerc sa ma rasfat si eu din cand in cand.

      Sincer,si baietii imi sunt la fel de dragi(toti)ca si fetele,dar imi impart si eu cu jumatatea mea "averea".
      Noapte linistita iti doresc!

      Ștergere
  4. M-ai lasat iar cu gura cascata. Frumosi si feciorii tai, mandri si, cu siguranta, foarte talentati!
    Inca o data, felicitari pentru activitatea aceasta, care stiu ca nu e deloc usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Elly,aceasta munca nu e deloc usoara tinand cont ca desi lucrez cu acesti tineri de cel putini 10 ani,nu sunt nici Casa de Cultura,nici Scoala,nici Primarie,doar putin dintr-o Asociatie(ProRemetea)care a fost samnta acestei munci.Adica,nici macar nu stau in Remetea,desi m-am nascut acolo,si totusi duc mai departe renumele acestei frumoase localitati,aflate in sudul jud.Bihor,alaturi de acesti minunati tineri.Bucuria e mai mare pentru ca de 4 ani exista si o a doua trupa,de copii,care vor continua munca celor mari,in stilul lor.
      Asta inseamna ca avem continuitate.

      Daca o sa ai timp si o sa-ti faca placere,intra pe youtube,scrie"BIHARI TULIPAN TURNE 2012".Acolo ne vei gasi atat pe noi,Magyarremete kicsik(cei mici) si kalotaszegi Magyarremete,Lorincrevi Magyarremete(cei mari),dar si alte trupe frumoase din judet,care au luat parte la aceast turneu.
      Scrie-mi daca ti-a placut:).
      Seara frumoasa!

      Ștergere