miercuri, 14 noiembrie 2012

Miercurea fara cuvinte...rubiniu




Sfecla rosie mi-a colorat unchiile,degetele ,dar si sufletul intr-o culoare superba:)
Carmen,gazda din fiecare miercuri spune mult mai multe despre culorile de toamna ,seara..

22 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Cu hran am facut-o si eu,apoi doar in farfuria mea am mai adaugat si chimen.Ce arome!!!

      Ștergere
  2. Cred ca e foarte buna coapta, stiu ca se face, dar inca n-am incercat niciodata. Mie imi place si cruda, rasa, facuta ca un fel de salata cu otet. Stii ca e foarte buna si asa? Si e mai putina munca :))
    In fiecare an punem si noi 15-20 de radacini de sfecla rosie.
    O seara placuta, draga Angi! Si pofta mare la sfecla :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))Nu le-am copt ci le-am fiert,le-am curatat(si asa m-a apucat seara,iar fotografiile sunt deje intunecate:)),apoi le-am facut un "sirop " din sare,zahar,otet,apa dupa gust,am razuit hrean,am adaugat seminte de chimen si gata,ii putem consuma dupa bunul plac.
      Tot din gradina mea sunt si aceste minunate radacinoase.:)

      Ștergere
  3. tiiiiii! sfecla rosie! sanatate curata! hmmmm ce as pofti o salata acum! oare de ce locuim noi asa de departe un de alta, Angi draga?!
    pupici :) happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa,Carmen,prea departe locuim una de alta!:))
      Pupici!

      Ștergere
  4. Delicatesa!
    Felicitari pentru frumoasele fotografii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un dragut ,Sorin.:))
      Mai gustoasa este salata de sfecla decat imaginea.:)

      Ștergere
  5. Noa serbus. Nu am mai ajuns demult pe la tine şi acum am dat peste aceste buneţuri.
    Să ai o noapte liniştită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buneturile se cam termina,de cand n-am mai reusit nici eu sa dau"pe-acasa".:)

      Ștergere
  6. Angi... m-ai facut praf, "mor" dupa sfecla fiarta, în salata cu usturoi, foarte populara la noi, avem noroc cu verii-fermieri din judetu'(departamentu'!) vecin care ne "cadorisesc" periodic cu fructe si legume "bio", ca la acest prânz:
    http://incaunipocrit.wordpress.com/2012/09/29/pranz-fermier-aveyronez-100-bio/
    - - -
    Sanatate si-o zi formidabila! Mélanie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In gradina la mine totul este "bio" la maxim.:)
      Imi culeg exact ce-mi seaman.

      Ștergere
    2. Angi, te cred, ferice de tine/de voi...:-) ieri-seara ne-am întors de la verisori cu sfecla, cartofi, salata si conserve de ratza, toate "bio", natürlich! Iata un cartof bizar-tare:
      http://incaunipocrit.wordpress.com/2012/11/18/mister-potato-from-aveyron/
      - - -
      Sanatate si-o saptamâna dupa planu' si placu' tau... Cu drag, Mélanie

      Ștergere
    3. Ma asteapta chiar multe in aceasta saptamana,ca de altfel in fiecare saptamana de luni pana luni:).

      Ștergere
  7. Aseara eram asa de obosita ca le vazusem castane. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar place si o oala de castane pe foc!:))
      Culoarea te-a pacalit:).

      Ștergere
  8. Cartofi copți când ai să faci? ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acelasi lucru m-a intrebat si Mark azi dimineata:))...Mami,cand faci cartofi la cuptor?"
      Deja sunteti doi cu aceeasi doleanta,asa ca trebuie indeplinita:).
      Diseara...

      Ștergere