joi, 3 martie 2011

Ce inseamna ...

sa ai copii?
Orice parinte ar spune ca e lucrul cel mai minunat ce i se poate intampla. Un copil e bucuria care-ti umple zile,lumina care-ti umple sufletul.E cea mai puternica senzatie,iar din clipa in care a aparut pe lume si in viata TA, intreg universul e doar pentru el.

Ieri am aflat o poveste cutremuratoare,la Micul Print.
Nu e singurul pe lumea aceasta,dar necazul acestui copil e zguduitor,iar in putina lui viata, e un LUPTATOR.Azi imi propun sa fiu alaturi de el,sa fiu alaturi de parintii lui.
Cateodata e nevoie si de noi...

8 comentarii:

  1. Da, putem face fiecare câte puțin, Angi .
    Dumnezeu să-i fie de cel mai mare ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  2. e un lucru groaznic să fie copilul bolnav.:(
    Musai ajutat!

    RăspundețiȘtergere
  3. La Dumnezeu ma gandeam si eu,Gina,chiar de la inceput.Nu stiu daca material pot sa-l ajute prea multi oameni,dar poate...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu vrea sa ma gandesc la ce simt parintii cu copii bolnavi,atat de bolnavi,Steluta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am lasat pe blogul al carui link l-ai postat tu, Angi, un mesaj cu un link catre un filmulet care contine informatii importante despre ceva ce ar putea fi solutia pentru problema acestui copil fara sa ii coste mii de euro, informatii oferite de medici care studiaza de ani de zile cancerul si care au salvat vieti. Comentariul nu a fost postat si nici nu mai este in asteptare asadar... important este sa se stranga suma de bani nu sunt importante solutiiile care pot aparea.

    Imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Roberta pentru gandul tau bun.Cred si eu ca singura solutie pentru copilas e sa se stranca bani.Putin cate putin s-ar putea aduna chiar mult.Orice copil merita o sansa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate s-ar putea ca banii sa nu fie solutia... uite: http://www.rainmakerteam.co/video/Foodmatters_ro/foodmatters_ro.html daca ai rabdare sa te uiti la filmul asta ai sa intelegi ce spun. Aici lumea a inceput sa se convinga de faptul ca mancarea este solutia, nu medicamentele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Te cred,Roberta,de aceea incerc sa consum alimente naturale,avand norocul de a trai la tara,asa ca imi pun in gradina,iar apoi imi umplu camara cu produse de acasa.
    Tentatia din magazine e mare,dar educatia de acasa ii vine de hac!:),cat de des poate.

    RăspundețiȘtergere