duminică, 19 februarie 2012

In memoriam!

Din top 20 ,am ales doua melodii frumoase.Si pentru ca va ramane mereu o voce deosebita,WHITNEY HOUSTON, s-o ascultam langa alte doua voci deosebite,ENRIQUE IGLESIAS si MARIAH CAREY.

17 comentarii:

  1. dupa MJ a venit Whitney, acum cineva va mai urma?:-<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea multi s-au dus in ultimul timp.
      Poate vor sa-si intregeasca trupa undeva departe.:(

      Ștergere
  2. Angi, spuneai la Carmen despre o salata de sfecla rosie?

    O poti aduce la salat prieteniei Mai satm de vorba si aici
    http://adriana-dardindar.blogspot.com/2012/02/bine-ati-venit-un-mic-ghid-pentru-cei.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si eu deja un ingredient in salata ta,adriana.:)
      Sfecla rosie o mancam noi,cei de acasa,voi delectati-va cu muzica pe placul meu.

      Ștergere
  3. Este atâta dramatism în vocea ei..doare.
    Să-i fie odihna veșnică ! Le cântă îngerilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indiferent de ritmul pe care il interpreteaza,vocea e atat de clara.
      Ingerii sunt mult prea fericiti!

      Ștergere
  4. Voci de excepti. Cei care au plecat dintre noi nu s-au pierdut, ci vor ramane pe veci in inimile noastre.
    Seara senina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inimile noastre,tudor,vor bate mai departe in ritmul muzicii celor disparuti.
      Ce-mi pare rau e ca tinerii n-o vor cunoaste asa cum am cunoscut-o noi.
      Tudorul meu a gustat un pic din muzica ei,dar Mark parca e mult prea mic,asa ca peste cativa ani iar trebuie sa caut prin "arhive"

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-a placut tare mult expresia folosita de un moderator radio, în legatuta cu tragedia Whitney Huston: "o artista cu voce de înger, dar nu unul oarecare ci, un înger îndragostit"!...

    RăspundețiȘtergere
  7. Angi, sa ne dai si noua retyeta salatei de sfecla, te rugam.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar i se potriveste aceasta descriere,Carmen.
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Adriana,nu e deloc greu de realizat.
    -sfecla rosie se spala si se pune la fier;
    -cand furculita intra insfecla e gata;
    -se scurge de apa,apoi se curata de coaja;
    -se taie felii subtiri,apoi se adauga zahar dupa gust(eu am avut noroc sa am sfecla chiar dulce,asa ca am adaugat foarte putin zahar),sare,am razuit putin hrean(daca nu ai merge si fara),apoi am presarat chimen,nu foarte mult,numai de aroma.
    -se lasa cam o ora sa se patrunda aromele,iar din cand in cand se amesteca;
    -se poate manca dupa bunul plac,ca si salata la felul 2,sau chiar asa ,doar ca o mancare usoara.
    Sfecla rosie,avand acea culoare intensa este foarte sanatoasa si gustoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună Angi!
    Păcat,mie îmi plăcea foarte mult!
    O zi excelentă scumpo!
    Pup și îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a fost si mi-e draga .Pacat ca nu vom mai avea parte de vocea ei,de aparitii noi.
      Pupici si de la mine!

      Ștergere