joi, 22 aprilie 2010

E ziua ta...drag PAMANT!!!!In fiecare moment ne arati cate minunatii ascunzi pe batrana ta spinare,apoi te scuturi incercand sa ne faci sa intelegem cand deja prea te doare...

Radacinile noastre sunt adanc ancorate de tine,iar visele se inalta catre cerul ce nu are sfarsit...

12 comentarii:

 1. sunteti optimisti...realitatea este cutremuratoare...nepasarea tinde spre infinit, educatia ecologica spre zero...bucurati-va daca aveti acel mic colt de rai neatins de ignoranta....sa aveti o zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am acest colt de Rai,Dan,si tare ma bucura acest loc.Ce ma supara e chiar omul care vine sa se relaxeze o zi intreaga ,apoi pleaca lasand in urma sa mizerie:(.
  Incerc sa atrag atentia prin munca pe care o depun copiii de la scoala ,cand, drumetiile le impartim cu strangerea mizeriei.Ce e trist ca nimeni nu observa ca s-a curatat locul,deci ne luptam cu morile de vant...dar poate ca oamenii de maine vor fi altfel:).

  RăspundețiȘtergere
 3. Fara legatura... niste scoici zburatoare sunt in drum spre tine. Stai cu ochii pe cutia postala :).

  RăspundețiȘtergere
 4. O sa stau,Ina ! Multumeeeeeeeeesc!!!!!!
  Scoicile sunt tot al batranului Pamant.:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Azi ne-am facut "de cap"prin gradina de la Remetea...Am pus tot ce ere de pus in pamant.Acum asteptam sa punem plantutele,dar mai incola oleaca,deoarece neavand solar sau sesa,afara e prea frig noaptea,inca.

  RăspundețiȘtergere
 6. imi plac si pozele si citatul:X:)>:D<

  RăspundețiȘtergere
 7. Imaginile sunt din locuri dragi mie(noua),iar "citatul"...gandurile mele pentru aceea zi,inspirate din locurile frumoase ce ma inconjoara,Elena.

  Bine ai poposit pe meleagurile mele!

  RăspundețiȘtergere