sâmbătă, 9 aprilie 2011

Ninge...

azi pe la noi cu...flori de corcodus.Vantul poarta petalele in toate directiile.Prunii,caisii si ciresii asteapta sa-si puna haine de sarbatoare.
O duminica placuta va doresc!

10 comentarii:

  1. La voi deja ninge? la noi înca bobocii ciresului n-au pleznit... Dar poate ca mâine :)
    Un minunat weekend îti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Primavara face parada modei pe la noiCarmen.ba alb ,ba roz cu mult mult verde..E superb!Azi trecand printr-o padure de stejar priveam mugurasii de un verde aparte(brotac:))...de parca mii de broscute stateau pe cregi.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe la noi cam trec florile corcodusilor,Catalin,numai ca alte flori isi asteapta cuminti randul sa defileze pe podiumul primaverii.
    Ce-mi place feeria aceasta de culori!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasă-i primăvara din toate punctele de vedere şi mai ales când începe să ningă cu flori.

    Off. Fără legătură cu articolul .
    Încearcă să măreşti puţin sablonul blogului pentru a se vedea mai bine videoclipurile şi poza de sus merge redimensionată sau tăiat puţin din ea.Când redimensionezi sau pui ceva în blog trebuie să ţii cont că totul se măsoară de la stânga spre dreapta , adică în stânga este o limită de la care totul se desfăşoară spre dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Angi,
    Și la noi ninge cu petale, dar este frig! Îmi este milă de flori!!

    RăspundețiȘtergere
  6. SoriN,multe trebuie eu sa mai fac pe bloguletul asta,da drept sa-ti spun mi-e greu cu tehnica asta.De multe ori mai nimeresc si eu ,alta data o dau in bara:).Nu toate-mi ies cum trebuie,iar timpul nu ma prea lasa sa "piscalesc" dupa voia inimii.Chiar nu stiu cum sa maresc imaginile si videoclipul.Tare as vrea niste informatii.Poate le dau de capat,daca nu eu..."sun un prieten",mai bine zis ..."o sora".:)
    Multam de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vantul e cam rece si pe la noi,dar in rest e o primavara frumusica,Gina!

    RăspundețiȘtergere