marți, 12 aprilie 2011

Proiect...

De o luna sunt implicata int-un proiect transfrontalier.
Oraselul din vecini,Steiul,unde e si Teddy elev, este implicat intr-un proiect cu un orasel din Ungaria.Luni,Steiul a fost gazda,desi totul s-a petrecut la Hajdudorog, unor Obiceiuri Pascala.Am pornit cu mic cu mare in Ungaria,participand si celelalte scoli din oras. Unii au avut scenete,altii cantece bisericesti,altii au impristit oua,s-a facut macare traditionala de Paste,iar elevii liceului unde invata Teddy,au fost pe post de "animatori":).Pe langa faptul ca am pregatit impreuna cu ei o hora a satului cu cantec si joc din Bihor,ei au si servit oaspetii cu bunatatile facute in bucatarie,apoi au cantat si au jucat impreuna cu musafirii.
A fost tare frumos,interesant si educativ!Copiii s-au distrat de minune.Toti au muncit trei saptamani pe branci,invatand pasi,coregrafie,muzica,btai pe picioare alaturi de mine, dar a meritat.Sunt tare frumosi !
Eu am muncit intr-una si ca dovada...faceam poze si pe acolo!:)
Maine asteptam sa ne fie gazde, aducan obiceiurile lor Pascale ,cei din Haydudorog.

14 comentarii:

 1. Doamne ce frumos! o initiativa demna de laudat, cu copii minunati si cadre didactice devotate! Sarbatorile Pascale vor fi de doaua ori mai frumoase! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa arata "florile din cutea mea",Carmen.Asa am inceput saptamana.
  Multumesc pentru gandurile bune!Asa ar trebui sa se faca educatie...sa munceasca,sa vada si altceva,dar sa se si distreze.


  Anul trecut ai vizitat Beiusul(am vaut la JokoK:).Pacat ca inca nu ne cunosteam pe atunci!Ai fost tare aproape de locurile mele dragi,Remetea era la 8 km,iar Sustiul la 40:).

  RăspundețiȘtergere
 3. Angi,
  Sunteți extraordinari!!!
  Mă uimești , de fiecare dată!!
  Mult succes!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru că ştiu cât ţi-a fost de greu spun ,,jos pălăria, angi!,,:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Tare frumos si o initiativa demna de laudat! Felicitari si petrecere si mai frumoasa la gazda din Haydudorog !

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumim,Gina!:)
  Cate lucruri interesante se pot face cu putina vointa si timp acordat acestor activitati care bucura sufletul copiilor,dar si al nostru.

  RăspundețiȘtergere
 7. Acum parca am prea mult timp:),Steluta!Dar in curand iar am intensiv de lucru!Incepe turneul de sfarsit de an al Keknefelejcs-ului.Alte pregatiri,alt dans,alta "distractie"!

  RăspundețiȘtergere
 8. Proiectul e mult mai amplu.Luni si azi sunt doar doua zile acordate Pastelui.La vara vom avea 4 zile in UngariaCasa de dans,adica cei de acolo vor invata dansurile noastre,iar la toamna noi vom invata dansurile lor.Finalul anului va aduce Obiceiuri de Craciun.Mai avem mult de lucru,boscodina!

  RăspundețiȘtergere
 9. Ioi, tare mult mi-as fi dorit sa fiu si eu alaturi de voi! Felicitari, Angi draga, inca o data!Si copiilor, desigur ;-)

  RăspundețiȘtergere
 10. Daca stiam ca vrei te chemam si pe tine,da la bucatareala,Liana.:))

  RăspundețiȘtergere
 11. Thank you for the visit angi and the nice comments

  I like your post and they are just beautiful!

  RăspundețiȘtergere
 12. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place,Nilambur!
  La tine natura ,la mine oamenii.:)
  Iti multumesc si eu de vizita si comentariu!
  Te mai astept!

  RăspundețiȘtergere
 13. Incerc si eu,Cruise,sa arat lucruri frumoase si bune,ca de urat si rau sunt cam satula.

  RăspundețiȘtergere